صهیون ستیزی+دانلود
antizionism

خلاصه‌ای از آنچه در جریان دوران مسئولیت آقای روحانی گذشت...


پس از امضای سه قرارداد سعدآباد، بروکسل و پاریس، سه کشور اروپایی طرحی را در 14 مرداد 1384 ارائه دادند که طبق آن، ایران متعهد به توقف دائمی فعالیت‌های چرخه سوخت هسته‌ای شد و سه کشور اروپایی هم متعهد شدند که ارائه تسهیلات برای ورود ایران به سازمان تجارت جهانی، ارائه تسهیلات برای دسترسی ایران به اینترنت پرسرعت، ارائه تسهیلات برای دسترسی ایران به قطعات هواپیمای مسافری و یافتن شغل برای دانشمندان، متخصصان و کارشناسان صنعت هسته‌ای ایران در اخل کشور که به دلیل توقف کامل فعالیت‌های هسته‌ای بیکار شده‌اند را در دستورکار خود قرار بدهند.

بد نیست الان از "با سوادها"ی موردنظر حسن روحانی سوال پرسید که اسم این طرح که حق مسلم ایران در زمینه فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را نادیده بگیریم و در مقابل، امکاناتی برای دسترسی به اینترنت پرسرعت به ما داده شود، چیست؟ شاید بهترین پاسخ را علی لاریجانی، دبیر پیشین شورای عالی امنیت ملی کشور داده باشد: اروپایی‌ها می‌خواستند دُر غلتان از ما بگیرند و آب نبات بدهند.



:: موضوعات مرتبط: خبر، ،

برچسب‌ها: روحانی, انرژی هسته ای, تعلیق,

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ یک شنبه 26 خرداد 1392 توسط محمدرسول اسماعیل پور

.عده‌ای دکتر قالیباف را تکنوکرات خطاب می‌کنند، چه پاسخی دارید؟

آنهایی که صحبت‌های دکتر قالیباف درباره توجه به نیروهای کارآمد را پیگیری کرده‌اند، خوب می‌دانند که منظور ایشان از توجه به «تکنیک» و «فن‌گرایی» چیست. قالیباف با صراحت اعلام کرده که مدیران اجرایی نظام، باید قدرت داشته باشند تا بتوانند تکنیک و فن را در خدمت نظام ولایی کشور به کار بگیرند. در چنین گفتمانی آنچه که اصالت دارد، تحقق منویات نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مدعیان باید پاسخ دهند که چه ایرادی دارد اگر از فن و تکنیک برای رسیدن به آرمان‌های مقدس‌مان بهره ببریم؟ متاسفانه در چند هفته اخیر برخی رسانه‌ها با شیطنت قصد دارند تا از فرمایشات مقام معظم رهبری بازی رسانه‌ای درست کنند و بدون آنکه به کلیات گفتمان ایشان توجه داشته باشند، صرفا به دنبال سوژه‌ای برای تخریب دیگران هستند. رهبر انقلاب در سخنرانی‌شان در مشهد مقدس اشاره کردند که آقایان به اصطلاح تکنوکرات نتوانستند درب چاه‌های نفت را ببندند. اگر دقت کنیم، در همین نکته هم عدم توانمندی این افراد مورد نقد قرار گرفته، در صورتی که اگر آنها مدیران «ولایی» و «توانمند» بودند، باید این فرمایش رهبر انقلاب را محقق می‌کردند. دکتر قالیباف خود درباره این انتقاد چنین پاسخی داده است:« ما عقلی که متصل به وحی نباشد قبول نداریم. وقتی بحث تکنوکرات را به عنوان یک جریان در غرب نگاه می‌کنیم حتما در چهارچوب نظام اسلامی و فرهنگ شیعه و باورهای مذهبی ما جایی ندارد. اگر ابزار برای ما هدف باشد محکوم است. تکنوکراسی و فن‌سالاری از نظر ما یک وسیله‌ است، وسیله‌ای برای رسیدن به یک هدف مقدس. البته طبیعی است که از هر وسیله‌ای نباید در این مسیر استفاده کرد.»



:: موضوعات مرتبط: انتخابات، ،

برچسب‌ها: تکنو کرات, قالیباف, ولایت, رهبر,
نوشته شده در تاريخ دو شنبه 13 خرداد 1392 توسط محمدرسول اسماعیل پور

حجم:27مگابایت

زمان:13:20

لینک دانلود

منبع:http://www.snn.ir



:: موضوعات مرتبط: گالری، فیلم، ،

برچسب‌ها: دکتر سلام, طنز,
نوشته شده در تاريخ شنبه 11 خرداد 1392 توسط محمدرسول اسماعیل پور

* حداد عادل: خودمون تومدارس فرهنگ بهتر سؤال می دیم.

عارف: زمان ریاستم تو دانشگاه تهران تست نداشتیم.

قالیباف: حاضرم سامانه سه رقمی طراحی سؤالات راه بندازم.

جلیلی:شیوه مذاکرات، تستی بشه، سریعتر به نتیجه می رسیم.

 



:: موضوعات مرتبط: انتخابات، ،

برچسب‌ها: شوخی, مشکلات مناظره, نکته,

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 11 خرداد 1392 توسط محمدرسول اسماعیل پور

به گزارش خبرنگار سياسي این وبلاگ به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ مهم‌ترين محور‌هاي اين مناظره به شرح زير است: 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
** در ابتدا "مرتضی حیدری" مجری مناظره توضیحاتی درباره چگونگی رسیدن به این شیوه مناظره و کیفیت سوالات ارائه کرد و بر محرمانه بودن سوالات مناظره تاکید کرد.
 
 
 




:: موضوعات مرتبط: خبر، سیاسی، انتخابات، ،

برچسب‌ها: مناظره, انتخابات, جلیلی, قالیباف, مناظره عارف,

ادامه مطلب
نوشته شده در تاريخ شنبه 11 خرداد 1392 توسط محمدرسول اسماعیل پور